iPadutbildning för årskurs 1-3, grupp 2

Idag var det dags igen för iPadutbildning för mentorerna i årskurs 1-3, grupp 2 stod på tur. Perra fick till sin glädje omges av ännu en man, det har varit dåligt med män på våra utbildningsinsatser hittills.

Grundutbildningen drog i vanlig ordning över tiden. Helt orimligt att tro att vi ska hinna dra igenom allt på 1 timme som vi har avsatt och det visste vi egentligen redan från början. Vår tidsbuffert på 1 timme brukar i princip vara förbrukad när vi kommer till förmiddagsfikat, men vi brukar ändå på något sätt ha hunnit med allt när klockan börjar närma sig 17.

Vi blir tryggare och tryggare i vårt körschema och kastar om lite beroende på både gruppen och hur vi ligger till tidsmässigt. Pic Collage som vi enbart hade tänkt inspirera kring har vi insett att vi måste ha workshop i. Oavsett vad vi säger så går de in i appen :o).

Ett smörgåshaveri var en ny erfarenhet vi fick vara med om. Hela smörgåslådan åkte i golvet och det var ingen vacker syn. Smörgåsar, gurka och ost i en salig röra på golvet. Som tur var har vi kontor och utbildningslokaler i samma hus som vårt konferenscentrum, så det var bara att springa upp och höra om de snabbt kunde fixa några mackor. Det löste sig såklart även om jag på något sätt måste förklara för chefen när fakturan kommer varför det har gått åt dubbelt så många mackor mot deltagare och varför de sista mackorna kostar tre gånger så mycket som de första mackorna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *