Rimmemo från Hjelm Förlag

Rimmemo från Hjelm FörlagHemma rimmar jag mycket med mina två barn. Därför blev jag extra glad när jag hittade ett spel på Krabat som jag inte kände till. Rimmemo ett spel som stimulerar barnens språkutveckling och minne. Spelen höjer ribban några nivåer när du ska komma ihåg rimorden bakom bilderna. Nu gäller det inte längre att enbart hålla koll på två bilder som föreställer samma sak. Du kan däremot anpassa upplägget i båda spelen efter barnens ålder.

Rimmemo

Rimmemo spelade jag först med min son (6:1) och det gick riktigt bra för mig alltså som inte förlorade med alltför många par. Att slå ett barn i memory är i stort sett omöjligt. När jag däremot skulle spela med min dotter så hittade hon ett fel. Brickan hus ska rimma med brickan mus. Problemet är bara att det på brickan inte står mus utan råtta. Hur jag och min son lyckades undgå detta när vi spelade är för mig obegripligt. Hon är mycket bekymrad över detta fel, så nu blir det till att ta kontakt med leverantören.

Tillverkare

Förlaget bakom heter Hjelm Förlag AB.

Pris

Spelet kostade 130 kronor styck. Det första jag gör innan jag köper något i butik är att googla för att se om det finns någon sida på nätet som säljer saken billigare. I det här fallet var det både svårt att hitta återförsäljare eller någon som sålde spelet billigare.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *