Kopplar du? från Happi Papi

Ikon för appen Hapi Kopplar du från Happi PapiAppen Kopplar du? från Happi Papi är en app där du ska komma på ett gemensamt ord för tre olika bilder. Exempelvis ost + bröd + flingor = mat.  Pappasappar har gett appen betyget 4 av 5. Du kan läsa hela recensionen på Pappasappar.

 

Jag testade appen på min dotter som är 3:10 år och min son som är 6:1 år. De kopplade otroligt snabbt vad de skulle göra. Det var också kul att höra dem diskutera kring vad de olika orden har gemensamt. En stor fördel är att man kan växla mellan stora och små bokstäver, något som underlättade för mina barn som håller på att lära sig läsa. Däremot förstod de inte riktigt varför de fick välja samlarkort och jag är inte helt övertygad om att det hade behövts.

Bilder från appen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *